Rahsia Produk barangan Mistik. sila baca hingga habis!

 

 
 

"Barangan Mistik Produk Mindakejayaan Resources yang di olah dan di doakan oleh para Guru Mistik terkemuka!"

 

 

MENURUT PANDANGAN : IMAM ABIL ABHAS, SYEH ACHMAD ALIL BAUNI AL MASHURI DI DALAM AL KITAB SYAMSUL MA'ARIF NOMRO seperti di bawah ini:

 

' IN NAS SONAA WAA TA TANA' ANIL FASHA WAL MUN KARI WALA ZIKRULLAAHI AKBAR'

 

Notis:

 

Maaf... Produk Barangan Mistik di Mind Tech MK telah di doakan oleh para Guru Mistik dan telah di uji keberkesanan nya. Hanya di jual pada yang yakin pada Hikmah nya sahaja. Tolong jangan di persendakan nya.

 

"Syrik boleh berlaku dimana-mana , berhubung tidak salah, Mempelajari tidak menyalahi, memiliki tidak salah,  yang SALAH adalah mempertuhankan selain dari Allah S.W.T"

------------------------------------------------------------------------

Produk Mistik

 

 

 

 

Cula Buaya yang telah di doakan oleh Tuan Haji Mohd Zin Bin Mirun dan Pergunaan nya bagi kekuatan Tenaga Batin, Kekuatan Tubuh Badan, Kuat Jimak, Sakit Pinggang dan kekuatan Jantung. Mahar nya : RM. 130.00 ( Habis Stok )

 

 

Baju Rompi serba Kegunaan, juga di doakan oleh Tuan Haji Mohd Zin bin Mirun bagi pelindungan dari Musuh, Karsima diri, Cantik Aura, Kebal Besi. Jauhi dari Musuh, jauhi dari Santau. Mahar nya : RM. 150.00 ( Habis Stok )

 

 

Cincin 21 Kayu yang di pilih khas oleh Tuan Haji Mohd Zin bagi berbagai tujuan, setiap bentuk cincin berharga : RM. 100.00 dan juga telah di pemasukan doa Rezki, Pemanis, Pelaris.

 

 

Minyak Pengasih Bulu Perindu Kalimantan yang sangat mujarab sekali bagi yang berminat -Mahar Nya   RM. 60.00

 

 

Air Minuman Mustajab yang di olah oleh Tuan Haji Ismail bin Talib dengan ayat 9 untuk pelbagai penyakit dan masaalah Dalaman seperti Lumpuh, Ghaut, Cancer buah dada, Haid tak teratur dan lain-lain dengan izin Allah AWT. ( Habis Stok )

 

 

CD zikir untuk kemewahan yang di Zikirkan oleh Tuan Haji Ismail bin Talib. Mahar nya : RM.200.00.

 

Air Hikmah yang di doakan oleh Wak Bulan seorang ahli sufi untuk pelbagai masalah seperti tak sefahaman antara Suami Isteri, di tinggal kekasih atau Tunang, permasalahan di tempat tempat kerja, dan sebagai nya mengikut kehendak anda. Mahar nya RM.20.00 sebotol.

 

 

Apple Jin = RM. 300.00 ( Habis Stok )

 

 

Ikan Tempel = RM. 110.00

 

 

Minyak Zafaron = RM. 120.00 ( Habis Stok )

 

Lagi info

Satu ciptaan oleh Bapak Roy Sanyoto dan Bapak Rully Rachmansyah dan di formulasasikan kembali dengan penggunaan tenaga Esoterik oleh Dr. ZULKIFLI ALIAS. KAD YANG MENGANDUNGI 70 x Ganda tenaga Esoterik yang boleh membasmi penyakit dan menghapuskan ilmu orang lain.

( Habis Stok )

Garam Muharam - RM.30.00

 + Larger Font | + Smaller Font

 

 

"Syrik boleh berlaku dimana-mana , berhubung tidak salah, Mempelajari tidak menyalahi, yang salah adalah mempertuhankan selain dari Allah S.W.T"

 

 

 

Koleksi Ilmu Pengasih Nusantara dari kitab kitab yang lengka yang di nperturunkan kepasa saya oleh Guru guru Mistik samada di Indonesia dan Malaysia. Senaskah hanya RM.100 sahaja

 

 

 

 

 PRIMBON - Gerbang Dunia Mistik & Alam Gaib

  

 

Hipnosis / Prana Bainur / Alfa Learning / HypnoParenting / Subliminal CD / Dapatkan Wanita Tanpa di sedari / HypnoRamping / Ilmu Haq Diri / Hipnosa Diri / Hypnotherapy / Blog Dr. Zulkifli / Biodata Pembimbing  /  Senam Fizik / Covert Hypnosis / Ilmu Pengasih / Subliminal Flasher / Law of Attraction / Cosmic Ordering / Komisen Lumayan / Minda


 

 

Hubungi 

.Web site and all its contents Copyright Mind Tech MK 2005-2014, All rights reserved.. ......Web site and all its contents Copyright Mind Tech MK 2005-2014, All rights reserved.. ......Web site and all its contents Copyright Mind Tech MK 2005-2014, All rights reserved.. .....